Welkom bij de Bonte Koffer

De Bonte Koffer biedt activiteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Al dan niet met begeleiding. Daarnaast kunt u als kinderopvang of buitenschoolse opvang bij De Bonte Koffer terecht voor tijdelijke personeelsvervanging of extra ondersteuning.

In het assortiment van De Bonte Koffer vindt u doeboxen en koffers gevuld met allerhande activiteiten. Compleet met handleiding, extra spelidee├źn en eventueel benodigde gebruiksmaterialen.

Daarnaast kan ik u als freelance pedagogisch werker en activiteitenbegeleider (zzp) ondersteunen bij het oplossen van uw tekort aan personeel. Ik kan tijdelijk uw pool met invalmedewerkers versterken maar ook activiteiten organiseren en begeleiden in een vakantie. Dit kan voordelen bieden boven een invalmedewerker in dienst van uw organisatie. Alleen het uitbrengen van advies of het opstellen van draaiboeken en materiaallijsten behoort ook tot de mogelijkheden.

Ik ben ook particulier in te huren als activiteitenbegeleider op een kinderfeest of evenement. Daarbij kan ik assisteren bij uw activiteiten of - in overleg - zelf een programma opstellen.

U vindt meer informatie op de pagina Wie ben ik?.
Heeft u interesse? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.

----
In de kerststvakantie organiseert De Bonte Koffer een kerstactiviteit.
Meer informatie is van te voren te vinden op de pagina Verhuur en Activiteiten.